Suzanne Pärlhamn

suzanneDiplomerad Psykosyntesterapeut 

”Si, efter natten kommer alltid dag och såret läks och sorgen har en ände..”

Gustaf Fröding

*Jag har över 30 års erfarenhet av att som egen företagare, som frisör/kreativ hårkonstnär mött åtskilliga människor där jag utifrån deras personlighet skapat i det yttre för att visa något av det som finns i det inre.

Att gå i terapi är som att stämma möte med dig själv. Ett möte där du ges möjlighet att lära känna olika delar av dig bättre och öka din förståelse om din personlighet och det som präglat den. Varför vissa beteendemönster återupprepas gång på gång och somliga tankar håller sig kvar och begränsar, varför vissa känslor kan skapa oro och ångest.

Att ha självkännedom ger en tryggare individ som kan göra val utifrån en mer medveten plats inom sig. Och på så sätt både väcka vilja och lust till att svara an på och skapa sitt eget liv utifrån egna genuina behov och potential, i samverkan med andra.

Jag arbetar utifrån perspektivet att öka förståelsen och acceptansen för din historia, personlighet, kropp och själ.

Beroende på vad som behöver uppmärksammas i terapin arbetar jag med Psykosyntesteorin som grund där terapin även kan innehålla visualiseringar och praktiska övningar.

Jag arbetar utifrån det som uppkommer i terapirummet och välkomnar även de svåra tankar, känslor , erfarenheter som kan finnas i din historia eller nutid.

Terapi kan också vara att bli medveten om din potential vad som kan skapas av all den mångfald som finns inom dig . Att få kunskap om vilken väg som är din väg genom livet, din unika klang.

Det du upplever som din största begränsning idag kan bli din största tillgång imorgon…

Terapirummet är en plats med respekt för dig och din utveckling i både glädje och sorg.

För grupper/ företag:

Stresshantering.

Jag arbetar med en meditationsteknik som ger en större kroppsmedvetenhet och djup avslappning.

Skräddarsyr program efter behov.

Välkommen!

Suzanne Pärlhamn

Tel: 0703004954

suzanne.parlhamn@psteamet.se