Karin Ericsson – Parterapeut och Diplomerad Psykosyntesterapeut

Karin_EricssonSamtalsterapi för enskilda och par

Det finns många tillfällen i livet när vi behöver ett bollplank eller hjälp och stöd för att förändra något i våra liv. I samtalsterapi lär du känna dig själv på ett djupare plan. Du får kunskap och verktyg för att inkludera allt som är du, både dina starka och de så kallade svaga sidorna. Syftet är att du ska kunna styra ditt liv utifrån det du vill och längtar efter.

Med fokus på ditt privatliv eller yrkesliv vill jag inspirera dig att hitta din inre motivation för att följa din väg i livet. Jag tror på människans inneboende potential och brinner för att varje människa ska få känna engagemang i det hon gör och den hon är. Jag erbjuder en trygg, hållande miljö där både de sidor du kanske är mer stolt och glad över men även de sidor som väcker skam och blygsel hos dig får utrymme att synas.

Väljer man att gå i terapi med sin partner så jobbar vi på vad ni vill förändra i er relation och det innefattar att även titta på var och ens mönster och hur de bidrar i relationen. Vi använder olika tekniker och ni får verktyg att använda i vardagen för att nå närmare hur ni vill ha det i relationen.

Jag är Parterapeut och Diplomerad psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin och har studerat psykosyntes i fem år, varav ett år på universitet i London.

Jag tar även uppdrag åt företag som vill hjälpa sina anställda med att motverka stress och utbrändhet eller i samband med omorganisationer då vi kan bli tvungna att stanna upp och fundera på våra roller och vägval.

För att boka tid mailar du eller ringer:

Tel: 070-250 05 98

karin.ericsson@psteamet.se

En session hos mig är 60 minuter.

Parterapi 90 minuter/session.

 

 

Varmt välkommen!