Britta Lundkvist – Personalvetare, diplomerad Coach (ICF) och Mindfulnessinstruktör (MFC)

Britta Lundkvist - Personalvetare, diplomerad Coach (ICF) och Mindfulnessinstruktör (MFC)Mitt fokus är på stressrelaterade situationer/faser i arbetslivet /livet. Jag ser människan som en helhet, alla delar i livet påverkar hur jag känner, tänker och beter mig. Att öka medvetenheten är en viktig parameter för att utvecklas i syfte att kunna leda sig själv och andra.

Står du i ett vägskäl, inför eller i en förändring och behöver vägledning, bli sedd och bekräftad, lockad till nya tankebanor, nya perspektiv, se din potential, dina hinder och möjligheter så kan jag hjälpa dig via coaching. Jag lovar att det blir en spännande och lärorik tid tillsammans.

Coachingprocessen är framåtriktad, mål- och handlingsinriktad och fokuserar på dig själv och din storhet. Vi har ett nära, öppet samarbete där du äger agendan (vad du vill fokusera på). Vid ett första samtal tar vi tillsammans fram mål för det du vill uppnå med coachingen. Det kan tex vara att hantera stressen, att bli mer tydlig, att utforska och komma fram till vad jag vill med mitt yrkesliv/liv, att utvecklas som ledare/chef, att reda ut vad som är viktigt eller karriärbyte. Förändring tar tid och därför ingår egen träning under coaching-processen. Jag visar på och erbjuder olika verktyg som du har med dig i din vardag för att på egen hand fortsätta att utveckla och leda dig själv.
En coachingprocess kan vara 3-12 månader beroende på ämne och komplexitet.

Min bakgrund är många års erfarenhet som personalchef/HR-specialist i näringslivet, som utbildare/föreläsare/inspiratör, mitt arbete som coach sedan 2004 samt som mindfulnessinstruktör sedan 2010. Jag drivs av att hela tiden lära mig nya saker via mitt arbete, livet, kurser och litteratur samt att koppla ihop det nya med ”gamla”.
Mina styrkor är att jag är väldigt kreativ, varm, icke-dömande, djupt lyssnande, snabb, lugn, intresserad och har en bred kunskapsbakgrund.

Jag jobbar även med handledning/coaching i grupp och med ledar- och grupputveckling.
Jag jobbar främst tillsammans med företag.

Varmt välkommen att kontakta mig på 0705-989970 eller via mail britta.lundkvist@psteamet.se
Du kan även kika in på min webbsida www.brittalundkvist.se