Åsa Asp – Diplomerad Psykosyntesterapeut, parterapeut och coach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du mål och drömmar som tappas bort när vardagen och gamla mönster kommer emellan? Vill du få insikt om hur du fungerar i olika situationer och verktyg att komma framåt med dig själv och i arbetslivet?

Psykosyntesterapi fokuserar både på svårigheter i livet och styrkor och förmågor. Hela människan omfattas – kropp, intellekt, känsla och själ.

I Coaching får du sätta och arbeta med tydliga mål för att komma framåt och ges verktyg för att se och ändra dina mönster.

I samtalen får du hjälp att se hur dina val och ageranden ofta är resultat av gamla mönster och vilka konsekvenser de får för dig. Vi börjar med att hitta ett önskat läge. Hur vill du att ditt liv ska se ut? Vi ritar sedan en karta – hur ser din situation ut idag, vad har fört dig hit och hur ser dina förhoppningar  ut för framtiden?

Genom samtal och olika övningar ökar du förståelsen för dig själv och de val du gjort framtill nu. Du får hitta och börja använda nya sätt att vara och agera. Målen är att kunna förstå och förhålla dig till det som händer inom och att hitta till kraften som finns inom alla att ta steg mot ett mera meningsfullt liv. Och det i sig skapar glädje, inre frihet och ro.

Parterapi. Jag tar även emot par och slutför våren 2022 min vidareutbildning inom IMAGO parterapi.

Psykosyntesen fokuserar på det friska och ser varje problem som en möjlighet att växa. För mig blev mötet med psykosyntes och synen på människan en aha-upplevelse och många bitar föll på plats. Jag är nu coach och diplomerad Psykosyntesterapeut, och tar emot klienter sedan tio år.

Välkommen att kontakta mig på tel. 070-552 50 27 eller mail asaasp@hotmail.com
//Åsa Asp