Eva Holmqvist, Diplomerad psykosyntesterapeut

“För att kunna flyga Måste det hårda skalet klyvas Och den ömtåliga knoppen blottas För att kunna flyga måste du klättra högst upp På det längsta strået också om det böjer sig Och svindeln kommer För att kunna flyga måste modet vara större än Rädslan och gynnsam vind råda”

Ekström

När vi känner att det finns ett motstånd som vi kanske inte kan förklara eller att det är något som skaver inom oss. Då behöver modet vara lite större än rädslan, för att ta emot hjälp med att reda ut vad det är som skaver. Terapi handlar om att lära känna dig själv och medvetandegöra ditt sanna jag. Att arbeta aktivt med det undermedvetna och ta död på gamla sanningar. Vi jobbar tillsammans med visualisering, spegling, teckningar och gestalttekniker. Allt beroende på vad som passar för just dig.

Du blir medveten om vad som påverkar dig negativt, bryter destruktiva mönster samt utvecklar och ger dig själv större möjlighet att växa dig starkare. Jag hjälper dig att få en riktning på vem du är och vart du är på väg.

Jag tar även emot chefer och ledare som önskar få coachstöd i sin roll. Min tid som HR-chef har gett mig stor erfarenhet av förändringsprocesser och insikt om hur viktigt det är att som ledare få stöd i att leda andra.

Kontakta mig så bokar vi ett förutsättningslöst möte för att lägga upp en plan för hur vi kan gå vidare.

Eva Homqvist Dipl. Psykosyntesterapeut 070-96 55 38

eva.holmqvist@psteamet-se