Marianne Goldman – parterapi

marianne_goldmann1

När jag tar emot ett dig och din partner för första gången känner jag stor vördnad och respekt. Jag vet att det kostat på att ta beslutet att försöka med parterapi. Ni har kämpat länge med förhållandet och är ofta på bristningsgränsen. Annars hade ni inte kommit. Och det är sant; Att gå i parterapi är mer ansträngande än när du går själv. Inte minst för att du är tvungen att lyssna på din partner. Just denna människa som du är trött och arg på men ändå tror eller vet att du älskar.

Under ett första möte kanske jag berättar att jag ser på förhållandet som en trädgård. Och jag undrar; hur har ni vattnat er trädgård? Jag kanske också frågar vad du längtar efter hos din partner och dig själv. Sist men inte minst säger jag att vad som än händer, vilket resultat det än blir kommer du lära dig en massa om dig själv och växa som människa. Det gör man i parterapi.

Metoden jag arbetar utifrån är IMAGO relationsterapi, en av de mest framgångsrika teknikerna för par, men en metod som jag har funnit fungerar utmärkt även i konflikter mellan förälder-barn, syskon och arbetskamrater.

För att boka tid, kontakta mig:
Mobil; 0736-586 516
Email; marianne.goldman@psteamet.se

Mer om mig och mitt arbete hittar du på www.mariannegoldman.se