Monica Leijon – diplomerad psykosyntesterapeut och coach

För mig blev psykosyntesen och dess verktyg en aha-upplevelse. Jag kunde sätta ord på känslor och förstå vart dom kom ifrån. Livet blev lättare när jag lärde känna mig själv lite bättre och kunde se mina mönster.

“Livet blir inte alltid som man tänkt sig” – genom psykosyntesterapin lärde jag mig hur jag kunde få ett meningsfullt och bra liv.

Kanske befinner du dig i en livskris, står inför ett vägval, har en tillfällig svacka eller bara en känsla av att något är fel. Symptomen från kroppen kan vara fler, t ex oro, stress, nedstämdhet, ångest. Kanske vet du varför och vad du vill ha hjälp med eller så vet du inte riktigt.

Jag hjälper dig att se återkommande mönster som inte längre gagnar dig. Tillsammans ringar vi in ett eller flera beteenden som du vill förändra. Du vet ju att om du alltid gör som du alltid gjort så får du samma resultat om och om igen.

Tveka inte att ta steget att lära känna dig själv bättre och att få verktyg till förändring och bättre balans i ditt liv.

Varmt välkommen att kontakta mig via mail eller telefon.

Monica.leijon@psteamet.se
070-590 28 80

Du kan även, via min hemsida www.no1coach.se läsa mer samt boka tid via “boka direkt”.