Eva Tronelius – Diplomerad Psykosyntesterapeut och ACT-utbildad terapeut

”Två sanningar närmar sig varann, en kommer inifrån, en kommer utifrån och där de möts har man en chans att få se sig själv.”

Tomas Tranströmer

Jag erbjuder dig ett rum i tillvaron där du kan sätta ord på din historia. Ett rum där alla dina delar välkomnas, både de du är stolt och glad över men även de sidor som väcker skam och blygsel hos dig. Det är min fasta övertygelse att vi alla, någon gång i livet, behöver ett sådant rum och att där få bli mött av en ödmjuk och icke-dömande atmosfär. Vi människor har en förmåga att om och om igen hamna i liknande situationer, relationer och känslor. Tillsammans reder vi ut begreppen och du kommer att hitta nya vägar för att bryta de mönster som du idag upplever styr och begränsar ditt liv. Varje problem du upplever innehåller också en möjlighet till personlig utveckling.

Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut och utbildad inom ACT stresshantering och arbetar sedan mer än tio år med enskilda klienter i samtalsterapi och coaching. Det sätt jag arbetar på inkluderar hela människan – kropp, intellekt, känsla och själ. Detta innebär att även de rent existentiella/andliga frågorna är välkomna i vårt samtal. Jag har även lång erfarenhet av HR rollen inom multinationella företag och är i grunden beteendevetare. Har de senaste åren arbetat med rehabfrågor och omplaceringar, jobbcoachning och systemiska konstellationer i företag.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för ett första förutsättningslöst samtal.

För att boka tid mailar du eller ringer:

Tel: 070-584 38 35

eva.tronelius@psteamet.se