Kreativa workshops för företag

LiljekonvaljVi erbjuder ditt företag en eller flera kreativa förmiddagar under ledning av den erfarna och välrenommerade workshopledaren Marianne Goldman. www.mariannegoldman.se

– Mina  skrivarworkshops går i självutvecklingens tecken. Fokus är på individen men vi arbetar i grupp. Via korta, intensiva och utmanande skrivarövningar, där grammatiska regler och skolans röda penna lyser med sin frånvaro, når dina medarbetare större självinsikt och acceptans för olikheter i gruppen. Hur kan man lyckas med detta på tre – sex timmar kan man undra? Jo, pennan har en unik förmåga att borra sig in, sätta fokus på det viktiga inom var och en.

I avdramatiserad, lättsam form läser vi upp vad vi skrivit. Tårar och skratt. Du skriver inte av dig som det så ofta heter, du skriver ”in dig”. Deltagaren får kontakt med sin kreativitet och går oftast nyfikna och stärkta därifrån. Ett sätt att växa och främja arbetsklimatet.

Vill du veta mer, kontakta michelle.esseen@psykosyntesteamet.se eller eva.tronelius@psykosyntesteamet.se för priser, tider och upplägg.