Lisa Wiklund – diplomerad psykosyntesterapeut, coach, organisationskonsult och mindfulnessintruktör

Jag tar emot klienter i individualterapi med psykosyntes som bas. En syn på människan som utgår från den potential och mening som finns i varje utmaning vi möter. Där alla aspekter av vårt varande får utrymme – själ, kropp, känsla och tanke.  Mitt intresse för andlighet, meditation och yoga och sökandet efter människans natur som en del av det levande ekosystemet har lett mig till en fördjupning inom ekopsykologi. Jag leder grupper i naturnärvaro med mindfulness som bas och håller även skogsterapi för enskilda klienter.

Jag använder de terapeutiska verktyg som passar dig och din process, speglande samtal, delpersonlighetsarbete, inre-barn arbete, guidade visualiseringar, målning och skrivande. Grunden för allt terapeutisk arbete finns i det relaterande samtalet, i närvaron och i modet att mötas. 

Min bakgrund är som HR/organisationskonsult inom näringslivet och jag arbetar även som coach för chefer och medarbetare.  Hållbarhet, hälsa och ledar- och teamutveckling är min inriktning.

Välkommen att boka en tid för ett förutsättningslöst samtal, du kan läsa mer på min hemsida innerwell.se 

Kontakta mig via telefon eller mail.

073-315 41 95

lisa.wiklund@psteamet.se