Michelle Esseen – Dipl. Psykosyntesterapeut och ACT-utbildad terapeut

Michelle Esseen – Dipl. Psykosyntesterapeut och ACT-utbildad terapeut

 

Ser du en utmaning i att möta det som livet har att erbjuda med både glädje och sorg och att vara fullt närvarande i det du gör? Är du en av många som rusar igenom livet på jakt efter den beständiga lyckan? Eller har du nyligen mist någon som stod dig nära och befinner dig på en smärtsam plats i dig själv dit hoppet inte hittar in?

Livet blir inte alltid som vi har tänkt oss och ibland upplever vi att den vållar oss mycket smärta, ibland kanske till och med onödigt mycket. Att mista tron på sig själv, ett arbete, eller någon närstående är händelser i livet som vi inte kan förutse och som ofta är förknippade med en hel del smärta och sorg. I sådana stunder upplever vi att hela vår värld rubbas eller står still helt plötsligt. Ibland tenderar vi att ”fastna” i gamla mönster, tankar eller känslor som för länge sedan spelat ut sin roll, men som vi ändå väljer att klamra oss fast vid. Då behöver vi hjälp, verktyg och stöd för att våga släppa in det nya och hitta tillbaks till det som känns meningsfullt. Att komma vidare. Här och nu.

Oavsett vilka utmaningar du känner att du vill ta dig an, så finns jag här som stöd i din process. Jag är dipl. Psykosyntes- och utbildad ACT- terapeut . Jag erbjuder individuell samtalsterapi och coachning sedan 2005 och ACT stresshanteringskurser , seminarier och terapi sedan 2012 för både individer och företag.  Jag tror på människans inneboende kraft och förmåga att bygga sig den framtiden hon vill ha, övervinna hinder och handla utifrån det som är meningsfullt och viktigt i sitt liv. Vi har alltid ett val – är mitt motto.

För att boka tid mailar du eller ringer:

Tel: 070-024 02 72

michelle.esseen@psteamet.se

Michelle