Susanne Björkander – Diplomerad psykosyntesterapeut

Varför känner jag mig inte självklar?

Varför känner jag mig ensam?

Varför kommer jag aldrig till skott med det jag vill?

Varför håller inte mina relationer?

Varför är jag så trött?

Vad är meningen med livet för mig?

Att bli självklar – vägen till att bli den du är

Varför, varför, varför…..frågorna är många och ibland kommer vi till en återvändsgränd när vi inte längre orkar, kan eller vill fortsätta på samma sätt – vi behöver och vill ha en förändring. Det här handlar om livet – ditt liv, och de livsfrågor du har. Det är då det känns bra att ha någon att prata med, någon som finns där för bara dig och där du får vara precis den du är utan att bli dömd eller ifrågasatt.

Det är i det gemensamma mötet i en tillåtande miljö, som du får möjlighet att lära känna mer om dig själv och dina behov. Det är här du får hjälp till vägledning för att komma djupare i kontakt med det som är ditt sanna jag. Psykosyntes är en psykologi med själ och hjärta och jag är förvissad om att i varje människa finns ständig potential till förändring med hjälp av viljan och medvetna val.

Bland mycket annat har jag erfarenhet av handledning i personlig utveckling, mångårigt internationellt arbete i mångkulturell miljö, ofrivillig barnlöshet och sorgbearbetning.

För att boka tid mailar du eller ringer:

Tel: 073 – 515 42 75

susanne.bjorkander@psteamet.se